Boka sommarens halsbrytande komedi först av alla!
Som medlem i nätverket Partnership by Kalmar har du chans att boka biljetter till Krusenstiernska teatern före alla andra. Boka de bästa platserna redan nu – innan biljettsläppet den 5 december. Först till kvarn…

Pjäsen Trassel handlar om en förbjuden kärleksaffär mellan den hale försvarsministern Peter Rundqvist (Mikael Tornving) och den förvirrade partisekreteraren Lena Stjernström (Sussie Eriksson) som avbryts abrupt när de i förskräckelse hittar ett lik (Ola Forssmed) på hotellrummet! I rädsla för att avslöja sitt skandalösa snedsprång ber de Peters vimsiga assistent Göran (Robert Gustafsson) om hjälp. Det blir startskottet för en farskarusell som snurrar snabbare och snabbare där Peter, Lena och Göran desperat försöker gömma liket och samtidigt avvärja en påstridig hotelldirektör, en girig kypare, en envis städerska, en kärlekstörstande sjuksköterska plus en svartsjuk make och en sviken maka.

 

Den prisbelönta komediförfattaren Ray Cooney återbesöker hotellrummet från sin klassiska fars ”Hotelliggaren” och skapar ännu ett perfekt upplägg för en skrattfylld publiksuccé i högt tempo full av komiska karaktärer, invecklade förvecklingar och rafflande upplösningar. Det blir en trasslig skrattfest med några av Sveriges roligaste skådespelare tillsammans på Krusenstiernska teatern, under ledning av succéregissören Edward af Sillén.

I rollerna: Robert Gustafsson, Mikael Tornving, Sussie Eriksson, Ola Forssmed, Andreas Nilsson, Anki Albertsson, Gustav Levin, Martina Sundén och Magnus Kviske.

Var: Krusenstiernska teatern, Kalmar
När: Premiär 27 juni 2019. Spelas torsdag–lördag kl 19.30 samt lördagar och söndagar kl 15.30 t.o.m. den 28 juli.
Pris: 465 kr.

Biljetterna släpps den 5 december, men via länken kan du boka redan nu!