Aktuella medlemserbjudanden

Här presenterar vi erbjudanden från Partnership by Kalmars medlemsföretag. Erbjudandena vänder sig antingen till de anställda inom Partnership by Kalmar som har fått medlems VIP-kort, till företagen som helhet eller till alla som är anställda hos medlemsföretagen. Allt för att bredda värdet av ett medlemskap.

Önskar ditt företag lägga upp ett erbjudande? Se till att ni är medlemmar i Partnership by Kalmar och skicka sedan ert erbjudande till marlene.rolfson@kalmar.com. Denna sida uppdateras löpande och erbjudanden med kort datum läggs överst.

 

 

Kalmarsalen – Kalmarsundregionens största anläggning för möten & events!

 • Se GRANT uppträda den 30 mars på GLAS till specialpris 260kr (ord 320kr)
 • GRANT fick hela musiksverige att sätta cavan i halsen när hon sjöng sin första singel ”Waterline” på Grammisgalan i februari – lyxigt sorglig som Lana Del Rey, rörlig som Kate Bush och majestätisk som Florence Welch.
  Svenska GRANT har under 2018 fått blomma ut och visat sin unika begåvning med framträdanden på festivaler som Way Out West såväl som på Grammisgalan, Allsång på Skansen och TV4 Nyhetsmorgon och kommande Åre Sessions.Tiden då musikbranschens tidvis kalkylerande cynism är på många sätt förbi. Idag kan den mest spännande popmusiken också vara den mest populära.
  Därför ser vi idag unga artister som likt GRANT är uppfödda på en diet av alternativa hjältar som Björk, Nirvana och PJ Harvey välja just modern pop som sin uttrycksform.GRANT, eller Alma Caroline Cederlöf som hon egentligen heter, behärskar den sällsynta förmågan att sjunga själfullt och kraftfullt utan att någonsin förlora sin trösterika sårbarhet.Partnership by Kalmar pris: 260 kr (ord. 320 kr)Bokas via länk: http://www.ticketmaster.se/event/kmrg0330/KMRG0330?CL_ORIGIN=Web2

Stufvenäs Gästgifveri

 • Vi har ett spännande paket som vi har skapat för dig som gärna vill ha tips om hur man kan hitta en skön mix mellan familjelivet och yrkeslivet!
 • Vi kallar det Bleasure (Business + Pleasure) eftersom vi tror starkt på kombinationen av nytta och nöje. Paketet är för dig som redan är här hos oss på konferens. Det ger dig möjligheten att efter avslutad konferens stanna kvar ytterligare ett eller flera dygn i samma rum, men då tillsammans med din partner eller en god vän. Perfekt för dig som är vd, chef eller företagare att kunna erbjuda medarbetarna att stanna kvar ytterligare ett dygn när konferensen är slut och då till ett mycket bra paketpris. Givetvis väljer ni vem som ska betala för paketet. Men detta ger en unik möjlighet till fin personalvård!Planera inför årets bolagsstämma, kickoff eller personalkonferens. 

  Konferenspaket helpension

  Förmiddagskaffe med hembakad fralla, kaffe, juice & frukt

  Lunch med förrättsbuffé, varmrätt, kaffe & kaka

  Eftermiddagskaffe med hembakat, ost, kex, frukt & juice.

  Trerätters middag inkl vatten/lättöl, kaffe & kaka

  Logi & frukostbuffé

   

  Pris 1 515:- per person i dubbelrum

  Enkelrumstillägg 350:-

  Köp till dag 2 för 331:- per person

  inkl fm-kaffe, lunch, em-kaffe

   

  Konferenslokal tillkommer.
  I priset ingår modern teknik, vatten, godis, frukt & nötter.

  Priserna, som är exkl moms, gäller i mån av plats och

  för grupper med minst 10 deltagare.

   

  Bleasure innehåller boende, tvårätters middag, frukostbuffé och spaentré för endast 995:- per person och dygn i dubbelrum. Läs mer och boka på www.stufvenas.se/konferens/bleasure.html

Erbjudandet gäller under perioden mars och april månad 2019

 

Ocab Kalmar

 • Vi skulle vilja erbjuda partners 10% på allt som har med asbest att göra.

   

Erbjudandena gäller hela 2019.

Kontakt för erbjudande finns på: www.ocab.se

 

 

Lindmark & Partner

 • Efter en inspirerande föreläsning av Sofia på Lindmark&Partner erbjuds nu alla företag som är partner i vårt nätverk en timma gratis konsultation av era sociala medier hos Sofia och hennes kollegor på Lindmark&Partner. För att säkra detta erbjudande bokar ni en tid via sofia@lindmarkpartner.se så tittar ni sedan gemensamt på utveckling och förbättringsområden för att ta era sociala medier till nästa steg.

Erbjudandet gäller hela 2019. Kontakta Sofia eller någon annan på www.lindmarkpartner.se

 

OnePartnerGroup

 • Vi gör din nästa rekrytering och du får Assessios personlighets- och problemslösningstest av din slutkandidat gratis (värde 13 tkr).
 • Hyr en konsult av oss och få 25 % rabatt under en hel månad.*

Erbjudandena gäller på beställningar lagda innan den 31 december 2019 och respektive erbjudande kan nyttjas 1 gång/företag.

*Gäller för uppdrag om minst 3 månader. Kontakt för erbjudande finns på: www.onepartnergroup.se/kalmar/

 

Hjalmars Bar

 • 10 % på hela notan vid företags-, kund- eller leverantörsmiddagar på vardagar.

Vid större sällskap lämnar vi gärna offert. Ett tips är att boka hela källaren med plats för 28 personer.

Rabatt dras vid uppvisande av VIP-kort member och kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Gäller 2019. Kontakt för erbjudande finns på: www.hjalmarsbar.se

 

Hotell i Kalmar – Tänk torsdag

Planerar du en grupp eller visningsresa, kanske ett möte eller är i behov av logi i Kalmar med omnejd? TÄNK TORSDAG!

 • Alla medlemmar i Partnership by Kalmar får 10-20% rabatt på möten eller logi som bokas in på en TORSDAG på nedan hotell:

Calmar Stadshotell, Hotell Packhuset, Scandic Kalmar Väst, First Hotel Witt Kalmar, BW Plus Kalmarsund Hotell, Slottshotellet

Bokas direkt med respektive hotell. Uppge kod: tänk torsdag. Erbjudandet gäller 2019 med undantag för bokningar juli/augusti.

 

Kalmarsalen – Kalmarssundregionens största anläggning för möten & events!

 • Alla medlemmar i Partnership by Kalmar erhåller 15% rabatt vid bokning av heldagskonferens inkl. möteslokal, fm fika, lunch och em fika alla måndagar och torsdagar 2019.

Erbjudandet gäller vid möten (min. 15 personer) för alla medlemmar i Partnership by Kalmar. Bokning sker via KalmarSalen 0480-421000 uppge ”Partnership by Kalmar”.

 

Bergkvarabuss – Gör resan till en del av mötet

Välj Bergkvarabuss konferensbuss för ert nästa möte, konferens eller visningsresa!

 • Bergkvarabuss erbjuder 10% rabatt vid bokning av vår exklusiva konferensbuss till alla medlemsföretag.

Gäller 2019. Läs mer om konferensbussen här.

Kontakta Simon Sandberg på simon.sandberg@bergkvarabuss alt. 0480-425547 för kostnadsfri offert.