Välkommen till Partnership by Kalmar!

Partnership by Kalmar är ett nätverk där företaget blir medlem. Ett medlemskap hos oss ger många möjligheter. Vi erbjuder flera färdiga samarbetspaket som ni kan välja bland, men vill också ha en öppen dialog med alla våra medlemmar. Vad kan vi göra för att maximera värdet för just er?

Hur blir företaget medlem?

Ni börjar med att titta närmare på våra samarbetspaket, som presenteras här intill. Paketen är indelade i två kategorier: samarbetspaket för restauranger och kaféer och samarbetspaket för övriga företag och föreningar. Det finns också olika nivåer, så att ni kan hitta ett paket som passar just era förutsättningar.

När ni har hittat ett samarbetspaket och en nivå som passar ert företag kontaktar ni Marlene Rolfson, som är relationsansvarig på Destination Kalmar. Vi börjar alltid ett medlemskap med ett samtal om just era förutsättningar. Varför väljer ni att gå med, vilka förväntningar har ni och hur kan ni bäst använda er av nätverket? Därefter går vi igenom de praktiska detaljerna kring medlemskapet. Allt för att ni ska få maximal nytta av ert medlemskap och komma in i gemenskapen direkt.

På sidan Våra medlemmar kan du läsa mer om de företag som har valt att bli medlemmar i Partnership by Kalmar. Vi blir ständigt fler, så håll utkik under Nyheter där vi löpande berättar om nya medlemmar.

Och du, tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller bara är nyfiken på att få veta mer om nätverket.